Home ‘Nieuwe baan in één dag’ groot succes

‘Nieuwe baan in één dag’ groot succes

14/02/2019

37 geïnteresseerden kwamen op woensdag 13 februari naar de wervingsactie ‘Nieuwe baan in één dag’ die plaatsvond in Hellevoetsluis. En met succes! Arbeidsvoorwaardengesprekken worden nog deze week gevoerd en bijna twintig kandidaten komen terug om een dag mee te lopen op de verschillende woon- en dagbestedingsgroepen van Zuidwester in Voorne-Putten.

Op een andere manier
“In de regio Voorne-Putten hebben we sinds een langere periode veel openstaande vacatures die we niet ingevuld krijgen”, vertelt Emine Kaya, corporate recruiter a.i. “Samen met de zorgmanagers, de HR- en M&C businesspartner en een consulent Plan & Flex besloten we dat we het op een andere manier aan moesten pakken. Dat leidde uiteindelijk tot deze wervingsdag.”

Positieve sfeer
Marina, zorgmanager: “De dag begon om 9.00 uur en werd gevuld met presentaties, een interactieve kennismaking, tafelgesprekken, een heerlijke lunch en eindigde met de speeddates. Er hing een positieve sfeer, de kandidaten waren erg enthousiast. Ze gaven aan dat ze deze manier van werven heel inspirerend vinden. Het is een laagdrempelige manier om met Zuidwester kennis te maken. Daarnaast vonden ze het heel goed en leuk dat ervaringsdeskundigen en cliënten een belangrijke rol hadden. We mogen terugkijken op een geslaagde dag. Ik ben heel benieuwd met hoeveel kandidaten we na de meeloopdag een arbeidsvoorwaardengesprek gaan voeren. Dat is nog even afwachten.”