Home ABN AMRO klust bij Zuidwester

ABN AMRO klust bij Zuidwester

25/05/2011

Goes - Op zaterdag 21 mei jl. hielpen medewerkers van de ABN AMRO bank in Goes een dagje mee met klussen op de locatie Den Berg aan de ´s Heer Hendrikskinderenstraat 42.

Zuidwester heeft in de afgelopen maand zo’n 60 cliënten van Den Berg verhuisd naar de nieuwbouw aan de Rommerswalestraat 1, maar er blijven ook cliënten op de oude locatie achter. Voor hen en cliënten die van de Grote Kade naar Den Berg verhuizen is het monumentale pand aan de binnenkant voorzien van een fris likje verf, zodat zij er weer een fijn verblijf hebben. Medewerkers en vrijwilligers  van Zuidwester en medewerkers van ABN AMRO hebben op deze dag de handen ineen geslagen. De dag is feestelijk afgesloten onder muzikale begeleiding.

Sponsoren
Bijzondere dank gaat uit naar Sikkens Service Center Goes voor het leveren van de verf en kwasten, Tuincentrum Groenrijk s'Heer Hendrikskinderen voor het bezorgen van prachtige planten in mooie potten en bakken, Albert Heijn voor de overheerlijke broodjes en Ko's Notenshop Goes voor de lekkere nootjes voor de feestelijke afsluiting.

ABN AMRO