Home AC DoorgaanZ

AC DoorgaanZ

Ben jij op zoek naar een creatieve dagbesteding, waarbij je kunt kiezen uit diverse leuke activiteiten? En wil je graag samen zijn met lotgenoten? Dan is AC DoorgaanZ misschien wel wat voor jou!

Wat kun je op deze locatie doen? 
De activiteiten zijn erg divers: koken, yoga, Bewegen en Lachen op Muziek (BLOM), computeren, muziek, gespreksgroep, klaverjassen, gezelschapsspelletjes, fietsen (ook duo fiets), wandelen, houtbewerking en tot slot creatieve activiteiten zoals mozaïeken.
Voor wie? 
AC DoorgaanZ is een dagbestedingslocatie voor personen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) of personen die lichamelijk gehandicapt zijn (LG). Het is een creatieve dagbesteding met lotgenotencontact, voor wanneer je niet meer in het reguliere arbeidsproces kunt werken. Deze activiteit wordt gefinancierd vanuit PGB, ZIN of extern.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
De activiteiten op deze locatie lopen erg uiteen. Ook de groepsgrootte varieert van individueel tot in groepsverband iets doen. Medewerkers, vrijwilligers en cli├źnten gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om. Respect, vriendelijkheid en openheid staan hoog in het vaandel.
Anthonis van der Nootstraat 2
3201 BG
Spijkenisse
Type dagbestedingslocatie 
Creatief
Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 15.30 uur.
Per dagdeel werken is mogelijk: van 09.00 tot 12.00/13.00 uur  en van 12.00/13.00 tot 15.30 uur.

Contact