Waardevol leven & Zinvol werk

Wij zijn er voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg vragen.

Arbeid & Dagbesteding

Lees hieronder over onze verschillende dagbestedingsmogelijkheden in de verschillende regio's.

Regio Goeree-Overflakkee

Op het gebied van dagbesteding is er belevingsgerichte, structuurgerichte en ontwikkelingsgerichte dagbesteding op 't Want. Arbeidsgerichte dagbesteding kun je krijgen in Melissant bij Zorgkwekerij De Nollestee en in Middelharnis bij de Kinderboederij Hernesseroord, Atelier Kunstwereld, Drukwerk, Brasserie Dok16 en de Kwekerij.

Regio Hoeksche Waard - Rotterdam

Op het gebied van dagbesteding is er belevingsgerichte en structuurgerichte dagbesteding in Oud-Beijerland. Er zijn hier verschillende groepen waar cliënten op hun eigen niveau gestimuleerd worden. Ook voor ontwikkelingsgerichte en arbeidsmatige dagbesteding ben je aan het juiste adres bij de Buren, er worden verschillende producten gemaakt door cliënten en verkocht in de winkel.

Regio Voorne-Putten

Op het gebied van dagbesteding is de keuze in deze regio heel ruim. Belevingsgerichte en structuurgerichte dagbesteding is in Spijkenisse en Hellevoetsluis. In beide plaatsen zijn verschillende groepen waar cliënten gestimuleerd worden op hun eigen niveau. In Vierpolders zit een supermarkt waar cliënten werkzaam zijn. In Hellevoetsluis en Spijkenisse zijn er verschillende soorten dagbesteding op arbeidsmatig en ontwikkelingsgericht gebied. Van een catering restaurant, tot aan een zeepatelier. En van een kaarsenatelier tot aan een atelier waar cliënten kunnen schilderen.

Regio Zeeland

Aan het werk in een verjaardagswinkel genaamd Hipperdepip of bij een ambachtelijk atelier met winkel zoals de Walkinn? Op het gebied van arbeidsmatige dagbesteding kun je daar terecht, maar ook bij het Servicepunt of de Wasserij. Bij de Bredeschool of aan de Rommerswalestraat worden cliënten op hun eigen niveau gestimuleerd. Zij zijn gericht op belevingsgerichte en structuurgerichte dagbesteding.

Regio West-Brabant

In Zevenbergen staat een prachtige zorgboerderij waar dagbesteding gevolgd kan worden. Waaronder zorgen voor de dieren, schapen scheren, verbouwen op het land en in de kas. Ook wordt er met behulp van de schapenwol prachtige kleden geweven in de weverij door cliënten.