Home Begeleid wonen Zeeland

Begeleid wonen Zeeland

Ben je op zoek naar begeleid wonen in Zeeland? Maak dan eens kennis met Zuidwester. Samen kijken wij naar welke ondersteuning het beste bij jou past. Of dat nu 24 uur per dag is of een aantal uren per dag. Zo kun je bij ons terecht voor thuisondersteuning, waarbij je zelfstandig blijft wonen of je kunt kiezen om te wonen op een locatie van Zuidwester. In Zeeland hebben wij een breed aanbod woningen: van groepswoning tot zelfstandig appartement en van ééngezinswoning tot studio.

 

Woonlocaties in Zeeland

In Zeeland kan je bij Zuidwester terecht op verschillende locaties, zoals Goes en ‘s Heer Arendskerke.

Bekijk hier ons complete aanbod begeleid wonen in Zeeland.

Wil je kijken welke woonlocatie in Zeeland bij jou past? Neem dan contact op met onze zorgadviseur Zeeland en wij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar jouw wensen en laten je graag onze locaties zien, zodat je zelf kunt kijken waar jij je thuis kan voelen.

 

Jouw leven in Zeeland

Wanneer je (begeleid) woont in Zeeland, komt er natuurlijk veel meer bij kijken dan wonen alleen. Zuidwester heeft naast verschillende woonlocaties, ook diverse dagbestedingslocaties in Zeeland en behandellocaties in Zeeland.

Kortom, zoek je naast een geschikte woonlocatie, ook een passend dagbesteding en eventueel ook behandeling? Maak dan eens kennis met Zuidwester en samen kijken wij graag naar alle mogelijkheden.