Home Bestuurder Zuidwester kondigt vertrek aan

Bestuurder Zuidwester kondigt vertrek aan

06/09/2019

Hans Waardenburg neemt afscheid als bestuurder van Zuidwester, zodat hij kan genieten van zijn deeltijd-pensioen. 
 
In maart 2014 startte Hans Waardenburg als voorzitter Raad van Bestuur bij Zuidwester. Naast zijn werkzaamheden voor Zuidwester vervult hij een functie in het bestuur van de VGN en is hij betrokken bij de cao-onderhandelingen. 
 
Hans Waardenburg: “Ik kijk terug op een prachtige periode. In de afgelopen jaren hebben veel veranderingen plaatsgevonden binnen Zuidwester. Met elkaar hebben we, hoe lastig het soms ook was, veel goede stappen gezet. Ik ben vooral trots op de medewerkers van Zuidwester en de groei die zij hebben doorgemaakt. Elke dag weer zetten zij zich in om onze cliënten een waardevol leven en zinvol werk te bieden.” 
 
Het moment waarop Hans Waardenburg de organisatie verlaat is afhankelijk van de startdatum van zijn opvolger. Binnenkort start Zuidwester met de werving van een nieuwe bestuurder. Hans Waardenburg laat de zorg niet helemaal los: “Ik wil een paar dagen per week bezig blijven met nevenfuncties, advies- en implementatietrajecten. Daarnaast wil ik vooral gaan genieten van mijn vrije tijd.”