Home Blauwe Groep

Blauwe Groep

Vind jij een duidelijk en overzichtelijk dagprogramma belangrijk, dan is de Blauwe groep wellicht iets voor jou. Alle jongeren op deze groep hebben behoefte aan structuur. Het doel is om de ontwikkeling van de deelnemers zo goed mogelijk te stimuleren, waarbij goed gekeken wordt naar wat iedereen nodig heeft.  
 
Wat kun je op deze locatie doen? 
Er worden op de Blauwe groep zowel rustige als actieve activiteiten aangeboden. Zo zijn er activiteiten gericht op ontwikkeling, waaronder lezen, schrijven, rekenen, knutselen en sensomotorische activiteiten en ook activiteiten waarbij er wordt deelgenomen aan de maatschappij zoals papier ophalen en wegbrengen, glas ophalen en wegbrengen, boodschappen doen en afvalprikken. Daarnaast kunnen de deelnemers een keer per week sporten en twee keer per week zwemmen.
Voor wie? 
De Blauwe groep richt zich op jongeren met een matig verstandelijk niveau, die behoefte hebben aan structuur. Er is veel aandacht voor autisme en verwerkingsproblematiek. Deelnemers worden intensief begeleid en er is ruimte voor 1 op 1 begeleiding.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
Op deze groep worden rustige en actieve activiteiten met elkaar afgewisseld. Ook wordt de sociale ontwikkeling gestimuleerd door groepsactiviteiten aan te bieden.
Van Schendelstraat 9
3261 SJ
Oud-Beijerland
Type dagbestedingslocatie 
Structuurgericht
Groepsgrootte 
6
Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag
9.00-15.30 uur

Contact