Home Brasserie Dok16

Brasserie Dok16

Ben jij goed in het omgaan met mensen en vind je het leuk om mensen te bedienen met eten en drinken? Of vind jij het leuk om drankjes in te schenken en in de keuken maaltijden te bereiden? Bij Brasserie Dok16 leer je werken in een restaurant. Dagelijks komen er bij ons gasten die lekker willen eten en drinken en jij kunt er met ons voor zorgen dat zij een leuke dag hebben.

Wat kun je op deze locatie doen? 
Bij Dok16 leer je hoe het is om te werken in de horeca. Er zijn verschillende taken. Je kunt in de bediening werken en onze gasten drankjes en eten serveren. Je kunt ook in de keuken werken en het eten bereiden. In Brasserie Dok16 leren we je alles wat je moet weten om te kunnen werken in een restaurant. Dat leer je snel omdat je werkt in een echt restaurant met echte gasten. Mensen komen bij ons in de brasserie om een kop koffie te drinken of te lunchen. We verzorgen ook warme en koude buffetten voor groepen en organiseren kinderfeestjes. Als jij ervan houdt om mensen te vermaken óf als je ervan houdt om in de keuken te werken, zit je dus goed bij Dok16.
Voor wie? 
Dok16 past bij jou als je wilt leren werken in een restaurant of brasserie. Je moet het leuk vinden om met mensen om te gaan en/of in de keuken te werken. Je krijgt een opleiding tijdens het werk. Samen met je begeleider van Dok16 bepaal je wat je wilt leren.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
Brasserie Dok16 is gevestigd op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Bezoekers van de andere dagactiviteiten op het terrein kunnen bij Dok16 lekker koffie drinken of op hun gemak lunchen. Wil je meer informatie over Brasserie Dok16? Neem eens een kijkje op de website www.brasseriedok16.nl.
Westerschelde 16a
3241PA
Middelharnis
Type dagbestedingslocatie 
Structuurgericht
Ontwikkelingsgericht
Arbeidsgericht
Groepsgrootte 
8
Openingstijden 

Ma t/m vrij 9.30-17.00u
za 10.30-16.30u
Keuken tot 16.30u open