Home Cliënten Zuidwester spelen hoofdrol in bruidsmodeshow

Cliënten Zuidwester spelen hoofdrol in bruidsmodeshow

10/06/2016

Spijkenisse - Witte jurken, hoepels, sieraden,  make-up en een publiek. Een prikkelende ontmoeting tussen mensen met een beperking en mensen zonder een beperking. Het is Prokkelweek in Nederland en cliënten van Stichting Zuidwester in Spijkenisse spelen de hoofdrol in een bruidsmodeshow.

Vrijdag 10 juni, een mooie ochtend voor cliënten van de dagbestedingslocatie in Spijkenisse. Lachende dames, vrolijke medewerkers en prachtige jurken. De dames genieten zichtbaar in de trouwjurken verzorgt door bruidsmodezaak Norder Fashion uit Zuidland. En bij een trouwjurk hoort natuurlijk ook make-up verzorgt door Maja's budget visagie. Een bruid zonder boeket is geen echte bruid, dus ook daar was aan gedacht.

Norder Fashion: “Het is geweldig om deze dames een mooie herinnering te bezorgen. Iedere vrouw mag stralen in een trouwjurk. Of je nu een beperking hebt of niet”

Maja’s budget visagie: “Ik vind het bijzonder om onderdeel te zijn van deze Prokkel. Een onvergetelijk moment voor alle dames. Met plezier heb ik de visagie gedaan. Ze zien er prachtig uit!”

De bruiden in koor: "Ik voel me net een prinses!"

Een onvergetelijke ervaring voor alle dames. Gehuld in prachtige jurken stalen zij de show in Restaurant Lunch&Zo van Zuidwester. Onder luid applaus van andere cliënten van de dagbesteding, familie en medewerkers showden zij de jurken. Met een lach en een traan, uiteraard van blijdschap, (kinder)champagne en taart werd deze ochtend afgesloten.

Op TV Rijnmond wordt aandacht besteed aan deze Prokkel. Cliënten en medewerkers aan het woord. Een kijkje achter de schermen en bij de bruidsmodeshow zelf. Klik hier.