Home De Buren

De Buren

Ben jij graag creatief bezig én vind je het leuk om nieuwe mensen te onmoeten? Dan past De Buren misschien wel bij jou. Bij Handwerk De Buren maken we mooie spullen die we verkopen in onze eigen winkel. 

Wat kun je op deze locatie doen? 
Bij Handwerk De Buren kun je iedere dag knutselen met verschillende materialen. We maken producten van hout, textiel of met verf of mozaïek. Dat betekent dus lekker zagen, timmeren, naaien, vilten of zelfs je eigen papier scheppen. Maar we máken niet alleen mooie spullen, we verkópen ze ook. Daarbij hebben we jouw hulp ook nodig. Je vertelt de klanten in de winkel over de producten, je werkt met de kassa en je helpt mee om de winkel en de werkplaats netjes te houden. We doen alles samen.
Voor wie? 
Omdat er veel verschillende activiteiten te doen zijn bij De Buren, is de groep heel gevarieerd. Het werk is niet te zwaar en is dus geschikt voor iedereen die creatief aan de slag kan en wil en voor iedereen die iets nieuws wil leren op zijn of haar eigen niveau. We passen de activiteit aan op wat jij wil leren. De Buren is geschikt voor jou wanneer je een dagbesteding indicatie hebt. Deze activiteit wordt gefinancierd vanuit de AWBZ of PDG.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
De spullen die je zelf hebt gemaakt, mag je bij De Buren ook zelf verkopen. Onze winkel en de werkplaats zijn gevestigd in een klein winkelcentrum in een woonwijk, waardoor er vaak nieuwe klanten binnenkomen.
Koninginneplein 12
3261 AZ
Oud-Beijerland
Type dagbestedingslocatie 
Begeleid werken
Creatief
Ontwikkelingsgericht
Arbeidsgericht
Groepsgrootte 
19
Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag
9.00–15.30 uur

 

Contact