Home Edudelta schenkt aan kinderboerderij Middelharnis

Edudelta schenkt aan kinderboerderij Middelharnis

Middelharnis - Op woensdag 17 april jl. werd symbolisch de opbrengst, van acties van Edudelta leerlingen, geschonken aan de kinderboerderij op het terrein Hernesseroord.

“De leerlingen van klas 2a volgden in het afgelopen jaar de ondernemersklas, welke gesteund wordt door de Rabobank. Zij hadden de opdracht gekregen om met weinig middelen omzet te creëren en daarmee winst te behalen”, legt directeur Arie Krielaard van het Edudelta uit. “Deze winst zou een jaar later geschonken worden aan een goed doel. Een van deze goede doelen is de kinderboerderij op het terrein Hernesseroord van Stichting Zuidwester geworden.”

Op woensdagmiddag kwam een klein aantal cliënten op bezoek bij 2a om de opbrengst in ontvangst te nemen. Na een korte rondleiding door de school, uitleg over de in de school aanwezige dieren, en toespraken van Arie Krielaard en de leerlingen ontvingen zij een hele kruiwagen vol gereedschap en dierenvoer én tevens de toezegging voor zes boerderijdieren.

edudelta

Tijdens het zomerfeest op 14 juni aanstaande wordt de kinderboerderij officieel geopend en zal een groot aantal dieren te bewonderen zijn.