Home En de winnaars zijn...

En de winnaars zijn...

16/04/2019

Op 4 maart is de arbeidsmarktcampagne ‘Leer meer’ gelanceerd. Het doel van deze campagne is het werven van nieuwe medewerkers en bouwen aan een sterk werkgeversmerk waarbij leren centraal staat. Onze eigen zorgprofessionals hebben hun ‘Leer meer-momenten’ in beeld gebracht. De 3 leermomenten die het meest inspirerend, grappig of creatief waren zijn in de prijzen gevallen. Hans Waardenburg heeft de winnaars persoonlijk gefeliciteerd en bedankt voor het delen van hun foto.

De winnaars zijn:
1e prijs het teamuitje - gewonnen door Het Ambacht in Spijkenisse, met de foto 'Leer van de driehoek'.
2e prijs een bioscoopavond - gewonnen door leerlingen én medewerkers Ramona de Penning en Daniëlle Visscher, met de foto 'Leer motiveren'.
3e prijs een Rituals cadeaupakket - gewonnen door Annelies Roest van Dagbesteding De Buren in Oud-Beijerland, met de foto 'Leer samenwerken'.

Waarom ‘Leer meer’? 
Binnen (werken bij) Zuidwester staat leren centraal. We zien ‘leren’ als een vanzelfsprekende activiteit die hoort bij een (zorg)professional. Werken bij Zuidwester is ook leren bij Zuidwester. Elke dag zet jij je in voor onze cliënten met een verstandelijke beperking; je leert ze op eigen benen te staan, grenzen te verleggen en dromen te realiseren. Zo breng jij elke dag onze visie in de praktijk: waardevol leven en zinvol werk. Om de cliënten blijvend te kunnen ondersteunen en voorbereid te zijn op toekomstige veranderingen, vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker blijft leren. We hebben niet voor niets ons eigen Leercentrum. Dat is best uniek en daarom willen we dit thema met deze campagne onder de aandacht brengen bij (zorg)professionals.