Home Expositie dagbesteding Kunstwereld in Diekhuus

Expositie dagbesteding Kunstwereld in Diekhuus

15/12/2021

Cliënten van de dagbesteding Kunstwereld in Middelharnis hebben hard gewerkt om een nieuwe expositie tot stand te brengen. Deze wordt sinds 6 december tentoongesteld in het sociaal cultureel centrum Het Diekhuus in Middelharnis.

Wie in Middelharnis een bezoek brengt aan Diekhuus zal versteld staan van de kleurrijke schilderijen en het talent dat op Kunstwereld werkzaam is. De expositie is in de gangen van Het Diekhuus en daardoor direct zichtbaar bij binnenkomst.

De kunstwerken zijn zeer divers. Het zijn stuk voor stuk persoonlijke werken die aansluiten bij de belevingswereld en authenticiteit van de kunstenaar. De expositie omvat recent werk van onder andere de kunstenaars: Joyce Becker, Roxanne Scheffer, Felicia Buitendijk, Dick Pegels, Henk Scholte, Simon Koote, Paulus de Groot en Ronald van Klaveren.

Alle kunstwerken zijn te koop. De prijs is zichtbaar op het doek en te koop via de dagbesteding Kunstwereld op Hernesseroord. Het Diekhuus is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur. De einddatum van de expositie is nog niet bekend. Neem eens een kijkje!