Home Expositie Kunstwereld Zuidwester in het Diekhuus

Expositie Kunstwereld Zuidwester in het Diekhuus

09/06/2022

Cliënten van de dagbesteding Kunstwereld bij Zuidwester hebben de afgelopen weken hard gewerkt om een nieuwe expositie tot stand te brengen. Deze wordt in de maanden juni en juli tentoongesteld in het sociaal cultureel centrum Het Diekhuus in Middelharnis.

Wie in Middelharnis een bezoek brengt aan het Diekhuus zal versteld staan van de kleurrijke schilderijen en het talent dat op Kunstwereld werkzaam is. De kunstwerken zijn zeer divers. Het zijn stuk voor stuk persoonlijke werken die aansluiten bij de belevingswereld en authenticiteit van de kunstenaar.

Kunstwereld richt zich op de persoonlijke ontwikkeling van het kunstenaarschap. Iedere kunstenaar heeft een eigen stijl en unieke werkwijze. Onder professionele begeleiding wordt creativiteit in al zijn mogelijkheden gestimuleerd. De expositie omvat recent werk van onder andere de kunstenaars: Joyce Becker, Roxanne Scheffer, Felicia Buitendijk, Sonja Beukema, Simon Koote, Henk Scholte, Ronald van Klaveren, Robert Lusse, Kees Bazen, Roel van Rijsbergen, Paulus de Groot, Dick Pegels, Frank Wagemans en Mirjam Fase.

Alle kunstwerken zijn te koop. De prijs is zichtbaar naast het doek en te koop via dagbesteding Kunstwereld op Hernesseroord in Middelharnis. Het Diekhuus is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur. Het adres is Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. De expositie is te bekijken tot augustus. Neem eens een kijkje!