Home Gehandicaptenzorg Goeree-Overflakkee

Gehandicaptenzorg Goeree-Overflakkee

 

Op zoek naar gehandicaptenzorg op Goeree-Overflakkee?

Heb jij of heeft iemand in je omgeving te maken een handicap, of zoals wij liever zeggen; een (licht) verstandelijke beperking? En ben je op zoek naar passende gehandicaptenzorg op Goeree-Overflakkee? Zuidwester biedt jou dat extra steuntje in de rug. Ons aanbod loopt uiteen van enige ondersteuning om zelf de weg in het leven te vinden, tot intensieve 24-uurszorg. Waar je ook voor kiest, samen zorgen we voor waardevol leven en zinvol werk.
 

Ondersteuning bij een (licht) verstandelijke beperking in Goeree-Overflakkee

Zuidwester is dé dienstverlener voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en stoornis in het autismespectrum. In Goeree-Overflakkee kun je terecht voor wonen, begeleiding, behandeling en werk of dagbesteding. Welk aanbod past het beste bij jouw zorgvraag?

Begeleid wonen op Goeree-Overflakkee
Een eigen plek waar je je thuis voelt, waar is dat voor jou? Woon je graag in een groep of liever op jezelf? Op Goeree-Overflakkee bieden we diverse woningen in Middelharnis en Oude-Tonge. Bekijk ons aanbod begeleid wonen op Goeree-Overflakkee.

Begeleiding bij een verstandelijke beperking
Woon je op jezelf, maar kun je ondersteuning gebruiken in het dagelijks leven? Dan bieden we begeleiding op de momenten die jij wenst. Dit loopt uiteen van het aanbrengen van structuur tot het stimuleren van je persoonlijke ontwikkeling. 

Behandeling bij een verstandelijke beperking 
We hebben een breed aanbod aan behandelingen. De juiste behandeling voor jou zit er dan ook zeker tussen. Bovendien zijn de behandelingen goed met elkaar te combineren. Zo zorgen we voor de juiste ondersteuning. De locaties van onze poli’s.

Werk en dagbesteding op Goeree-Overflakkee
Een zinvolle invulling van de dag is belangrijk. Samen met jou zoeken we een passende baan of dagbesteding. Bekijk alvast de beschikbare banen op Goeree-Overflakkee via Zuidwester voor Werk.

 

Wat moet ik doen voor de juiste gehandicaptenzorg?

Je staat er niet alleen voor. Wij zoeken graag samen met jou uit welk aanbod het beste past bij jouw zorgvraag. Neem contact op via één van de onderstaande opties. Hoe je ook contact opneemt, je komt altijd terecht bij een van onze zorgadviseurs. Zij nemen door welke behoefte jij hebt op het gebied van ondersteuning en stemmen onze zorg daar op af.

 

812
Ja
Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou
Waarom Zuidwester? 
We zijn continu in dialoog met jou en je verwanten en luisteren naar je vraag.
Wij geloven in de mogelijkheden van mensen.
Grenzen kunnen verlegd worden, samen kunnen we het!