Home Gehandicaptenzorg Hoeksche Waard

Gehandicaptenzorg Hoeksche Waard

Wonen in de Hoeksche Waard betekent rust, ruimte en toch alles wat je nodig hebt dichtbij. Heb je een verstandelijke beperking en wil je graag wonen in deze regio? Dan kun je terecht bij Zuidwester. Zuidwester is een aanbieder van gehandicaptenzorg in de Hoeksche Waard. Wij bieden een breed zorgpakket voor volwassenen en kinderen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel.

Wonen en gehandicaptenzorg in de Hoeksche Waard

In de Hoeksche Waard kun je kiezen uit diverse woonvormen met verschillende mate van begeleiding. Zoek je een groepswoning waar je een eigen slaapkamer hebt en veel begeleiding krijgt, of wil je juist liever meer zelfstandigheid in een appartement? Bekijk dan hier ons aanbod begeleid wonen Hoeksche Waard, met woningen die ook vanuit Strijen, Numansdorp, ‘s-Gravendeel en Puttershoek goed bereikbaar zijn.

Wist je dat ook als je nog thuis woont, Zuidwester ondersteuning kan bieden? Thuisondersteuning van Eigenz is namelijk ook onderdeel van onze zorg in de Hoeksche Waard. 

 

Dagbesteding in de Hoeksche Waard

Een zinvolle dagbesteding is belangrijk. Daarom heeft Zuidwester een uitgebreid aanbod dagbesteding in Oud Beijerland. Van creatief bezig zijn tot zintuigelijke beleving en het helpen van anderen in een ondersteunende groep, het is er allemaal. De dagbestedingslocaties zijn bovendien vlakbij onze woningen in Oud Beijerland.

Uniek in deze regio is het Werk steunpunt Hoeksche Waard. Als je vrijwilligerswerk wilt doen, helpt het steunpunt jou om uit te vinden wat je wilt en kunt. Vervolgens begeleiden wij je ook bij het werk.

 

Meer informatie over gehandicaptenzorg in de Hoeksche Waard

Onze zorgadviseur in de regio Hoeksche Waard helpt je graag verder als je meer wilt weten over onze gehandicaptenzorg. Samen bespreken we de jouw wensen en bekijken de mogelijkheden.

De Hoeksche Waard is natuurlijk heerlijk om te wonen. Mocht je liever ergens anders wonen, dan is het goed te weten dat je Zuidwester ook vindt in Zeeland, West-Brabant, Voorne Putten, Goeree Overflakkee en Rotterdam

 

Ja
Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou