Home Gehandicaptenzorg Rotterdam

Gehandicaptenzorg Rotterdam

Rotterdam, de Maasstad. In deze dynamische stad is altijd wel iets te beleven. Wij begrijpen dat jij graag hier wilt (blijven) wonen en bieden daarom gehandicaptenzorg aan in Rotterdam.

 

Zelfstandig (begeleid) wonen

Natuurlijk wil jij zo zelfstandig mogelijk wonen, maar soms is het wel fijn als er iemand is om op terug te vallen. Overdag wil je je verhaal kwijt of je wilt juist de zekerheid dat er ‘s nachts iemand is. Onze woningen in Rotterdam bieden verschillende mate van begeleiding. Bekijk hier de verschillende woningen en neem gerust contact op als je vragen hebt. Samen bekijken we jouw mogelijkheden.  

 

Werk, school of dagbesteding & gehandicaptenzorg Rotterdam

Wij vinden het belangrijk dat jij je dag zinvol kunt besteden. Als je bij ons woont, helpen we jou dan ook om je school af te maken, werk te zoeken en houden of passende dagbesteding te vinden. Dat is onderdeel van onze gehandicaptenzorg. Via het steunpunt werk en dagbesteding of je persoonlijke begeleider ondersteunen we jou waar jij dit nodig hebt. Wij geloven dat grenzen verlegd kunnen worden.

 

Gehandicaptenzorg Barendrecht

Is Rotterdam je net iets te druk? Dan is onze gehandicaptenzorg in Barendrecht misschien wel wat voor jou. Met de tram ben je zo in de stad, maar thuis is het wat rustiger. Bekijk hier onze woningen waar je begeleid kunt wonen in Barendrecht.

Ja
Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou