Home Gehandicaptenzorg West-Brabant

Gehandicaptenzorg West-Brabant

Ben je op zoek naar een zorgaanbieder voor jezelf of iemand in je directe omgeving? Zuidwester is een gehandicaptenzorgorganisatie, die ook actief is in West-Brabant.

 

Waar in West-Brabant wil je wonen?

Als je op zoek bent naar begeleid wonen, dan kan je terecht op drie verschillende locaties:

Behalve de locatie is natuurlijk ook de mate van zorg afhankelijk van wat jij wilt en nodig hebt.  Bekijk hier ons woonaanbod in West-Brabant.

 

Dagbesteding in West-Brabant

Naast diverse woonlocaties kan je bij ons ook terecht op twee dagbestedingslocaties in West-Brabant:

  • Zorgboerderij de Zwanenhoeve: op deze prachtige zorgboerderij in West-Brabant in Zevenbergen kan je verschillende soorten dagbesteding volgen: werken in de tuin en/of kas, werken met dieren, stoffen en dekens weven in de weverij en werken in de keuken of boerderijwinkel met biologische streekproducten.
  • Restaurant D’n Heerlijckheid: dit restaurant in Breda is gevestigd in een verzorgingshuis voor ouderen en dient ook als buurtrestaurant. Je kunt hier alle soorten horeca werkzaamheden uitvoeren.

Ben je op zoek naar werk in deze regio? Bekijk dan eens onze vacatures.

 

Thuisondersteuning

In de regio West-Brabant kan je bij Zuidwester ook terecht voor thuisondersteuning door Eigenz. Neem een kijkje op de website van Eigenz voor het uitgebreide aanbod, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

 

Behandeling: poli Oudenbosch

Wil je graag een behandeling regelen? In Oudenbosch hebben wij een behandellocatie waar je terecht kan voor verschillende soorten behandelingen.

 

Meer weten?

Wil je graag in gesprek over de mogelijkheden voor jou in deze regio? Neem dan gerust contact op met de zorgadviseur West-Brabant. Samen gaan we graag op zoek naar wat het beste aansluit bij jouw wensen.

 

Ja
Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou