Home Gehandicaptenzorg Zeeland

Gehandicaptenzorg Zeeland

Wist je dat er in Nederland op dit moment ruim 142.000 mensen zijn met een verstandelijke beperking? Gelukkig zijn er iedere dag mensen die zich met hart en ziel inzetten in de gehandicaptenzorg. Ben je op zoek naar een zorgaanbieder voor je kind, broer, zus of een ander familielid of iemand anders die dicht bij je staat? Zuidwester heeft een uitgebreid aanbod voor gehandicaptenzorg in Zeeland.

 

Begeleid wonen in Zeeland

Als je kiest voor begeleid wonen in Zeeland bij Zuidwester, krijg je de begeleiding die bij jou past. In Zeeland hebben wij de volgende woonlocaties: Goes en ’s Heer Arendskerke. Of je nu op zoek bent naar een groepswoning of naar een zelfstandig woning zoals een appartement of eengezinswoning, Zuidwester kijk samen met jou naar je wensen en onze mogelijkheden in de gehandicaptenzorg in Zeeland.

Bekijk hier ons complete aanbod woningen in Zeeland.

Wil je kijken of wonen bij Zuidwester bij je past? Neem dan gerust contact op met onze zorgadviseur in de regio Zeeland

 

Dagbesteding in Zeeland

Voor dagbesteding of werk in Zeeland ben je bij Zuidwester aan het goede adres. Wat doe jij graag? Wil je graag werken in een winkel, in de horeca of past een belevingsgerichte dagbesteding meer bij jou? Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod en haal iedere dag het beste uit jezelf. Natuurlijk helpen wij jou graag bij het maken van je keuze uit de gehandicaptenzorg in Zeeland.

Bekijk hier onze dagbestedingslocaties in Zeeland

Wil je liever persoonlijk advies over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze zorgadviseur in de regio Zeeland.

 

Behandelingen gehandicaptenzorg Zeeland

In Goes hebben wij een eigen behandellocatie en AVG poli, waar je terecht kan voor een uitgebreid aanbod van behandelingen:

Hier vind je een overzicht van alle behandelingen. Natuurlijk kan je ook persoonlijk contact opnemen met onze zorgadviseur Zeeland, om al jouw vragen te beantwoorden.

 

 

1540
Ja
Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou
Waarom Zuidwester? 
We zijn continu in dialoog met jou en je verwanten en luisteren naar je vraag.
Wij geloven in de mogelijkheden van mensen.
Grenzen kunnen verlegd worden, samen kunnen we het!