Home Gehandicaptenzorg Zuid-Holland

Gehandicaptenzorg Zuid-Holland

Zuidwester is dé zorgorganisatie voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel en stoornis in het autismespectrum in Zuidwest Nederland. Wij hebben diverse zorglocaties verspreid over de regio’s Hoeksche Waard, Rotterdam en de Zuid-Hollandse eilanden, Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee.

Woonlocaties in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een woonlocatie in Zuid-Holland? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod:

 

Dagbestedingslocaties in Zuid-Holland

Ook voor een geschikte plek bij een dagbestedingslocatie, ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben een uitgebreid dagbestedingsaanbod verspreid over heel Zuid-Holland:

  • Dagbestedingslocaties Rotterdam/Hoeksche Waard
  • Dagbestedingslocaties Voorne-Putten
  • Dagbestedingslocaties regio Goeree-Overflakkee

 

Thuisondersteuning

Wanneer je zelfstandig woont en op zoek bent naar begeleiding thuis, biedt Zuidwester thuisondersteuning via Eigenz . Deze begeleiding kan gewoon bij jou thuis plaatsvinden, want Eigenz biedt ambulante begeleiding door heel Zuid-Holland.

 

Eigen behandellocaties in Zuid-Holland

Naast wonen, dagbesteding en thuisbegeleiding, kan je bij Zuidwester ook terecht voor een divers aanbod aan behandelingen. In Zuid-Holland kan je terecht in één van onze eigen behandellocaties in Oud-Beijerland, Spijkenisse, Hellevoetsluis en Middelharnis.

 

Meer weten?

Wij staan voor je klaar om te luisteren naar jouw wensen en te kijken of Zuidwester bij je past. Neem gerust contact op met één van onze zorgadviseurs. Wij nemen alle tijd om te kijken wat het beste bij jouw behoeften aansluit.

Ja
Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou