Home Groene Groep

Groene Groep

Wil jij graag actief bezig zijn, ontdekken wat je allemaal kunt, maar kun je door een zeer ernstig verstandelijk beperking niet zomaar aan iedere activiteit meedoen? Bij de Groene Groep hebben we activiteiten speciaal voor jou.

Wat kun je op deze locatie doen? 
Alles wat we doen bij de Groene Groep, passen we aan op wat jij kunt. Daarom doen we veel activiteiten waarbij je voelt, ziet, ruikt en hoort. We snoezelen, doen sensopatische activiteiten, luisteren naar muziek, maar komen ook lekker in beweging door te gaan zwemmen, wandelen, (rolstoel)dansen, door de motomed te gebruiken of we laten je een ritje maken op het huifbed.
Voor wie? 
De Groene Groep is er voor MCG-cliënten en mensen met een ernstig verstandelijk handicap die op zoek zijn naar rust, veiligheid en structuur én een leuke manier om de dag door te brengen.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
Bij de Groene Groep gaan we uit van wat jij kunt. We blijven daarmee oefenen, zodat je die vaardigheid niet verliest. Alle activiteiten zijn gericht op beleving: horen, zien, ruiken, voelen. We maken een goede mix tussen actieve en ontspannen activiteiten.
Van Schendelstraat 9
3261 SJ
Oud-Beijerland
Type dagbestedingslocatie 
Beleving
Belevingsgericht
Structuurgericht
Groepsgrootte 
8
Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag
9.30-15.30 uur
 
Contact 
0186-645711