Home Judotoernooi Gilze-Rijen wederom een groot succes

Judotoernooi Gilze-Rijen wederom een groot succes

Op zaterdag 1 februari stond het jaarlijkse G-judotoernooi in Gilze-Rijen weer op het programma. Vele trainingsuren zijn eraan vooraf gegaan en dit weekend was dan het moment, waar iedereen al een tijdje naar uit keek. Zaterdagmorgen om 09.00 uur vertrokken de cliënten samen het hun begeleiders met de stickerbus naar Brabant. Dit jaar waren Bas, Youssef, Monique, Henk, Jeroen en Omar de sporters die Zuidwester vertegenwoordigden.

Na een goede warming-up mochten zij aantreden tegen de andere judoka’s. Met wisselende successen, maar vooral met een hoop plezier en sportiviteit werd het weer een gezellige dag. Nadat alle deelnemers een beker hadden ontvangen was het tijd om terug naar huis te gaan. Na een dag hard sporten kon er echter niet meteen naar huis worden gereden, maar moest er even een kleine tussenstop worden gemaakt voor een "gezonde" maaltijd.

Iedereen heeft van deze dag genoten en is vastbesloten om volgend jaar weer mee te doen. Graag willen we de vrijwilligers van de afdeling Beweging bedanken die weer belangeloos klaarstonden om deze dag mogelijk te maken!