contact  medewerkers
 

Waardevol leven & Zinvol werk

Wij zijn er voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg vragen.

Kinderboerderij Hernesseroord ontvangt cheque van Rabobank

De Rabobank Het Haringvliet hield ook dit jaar weer de jaarlijkse Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de Rabobank konden stemmen op een vereniging of stichting die ze een warm hart toedragen. 170 mensen hebben gestemd op Stichting Kinderboerderij Hernesseroord. De Kinderboerderij won hierdoor een cheque ter waarde van bijna €700,-! Deze cheque werd op woensdag 1 november 2017 overhandigd door Jeanine van der Veer-van Eck, van de Rabobank aan Christina Karels, beheerder van de kinderboerderij.

Christina: ”Ik vind het een ontzettend mooi gebaar dat 170 mensen de moeite hebben genomen om op onze kinderboerderij te stemmen, waardoor wij nu bijna €700,- in ontvangst mochten nemen. Het is goed om te weten dat veel Flakkeeënaren het bestaan van onze kinderboerderij waarderen en graag zien dat we de kinderboerderij weer verder wederopbouwen. Dit geld komt dan ook goed van pas!”

Middelharnis, 1 november 2017