Home Kinderen en jeugd tot 18 jaar Leren & ontwikkelen

Leren & ontwikkelen

Het Leercentrum Zuidwester biedt in samenwerking met het Expertisecentrum Zuidwester tal van cursussen, workshops en trainingen aan. Ook ouders en verwanten en kinderen kunnen bij het Leercentrum terecht. Als ouder of verwant ben je immers nauw betrokken bij de zorg en ondersteuning van het kind.

Op de website van het Leercentrum vind je informatie over wat het Leercentrum van Zuidwester allemaal te bieden heeft. Neem eens een kijkje!

Ervaringsdeskundigen
Bij Zuidwester kun je gebruik maken van iemand die ervaringsdeskundig is. Dit zijn medebewoners die een opleiding hebben gevolgd tot ervaringsdeskundige. Zij weten hoe het is om te leven met een beperking en om bij Zuidwester te wonen. Je kunt met een ervaringsdeskundige praten als je ergens advies over wilt of als je gewoon je verhaal wilt doen. Het kan heel vertrouwd zijn om te praten met iemand die weet wat het is om een beperking te hebben en bij Zuidwester te wonen. Wil je meer weten over onze ervaringsdeskundigen of heb je interesse om zelf ervaringsdeskundige te worden? Je leest het op Leren is Leuk.  
 

Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou