Home Leercentrum Medewerkers en teams Leervraag en maatwerk

Leervraag en maatwerk

Hoe geven we het beste antwoord op de ondersteuningsvraag van de cliënt? Hoe zorgen we ervoor dat de zorgcylcus (DVIE!, Mijn Plan en de cliëntagenda) up-tot date is? Hoe verbeteren wij onze samenwerking of communicatie?

Zoveel teams, zoveel vragen. Tijdens teamreflecties en bij het opstellen van het teamplan kom je er als team vaak al achter op welke punten je nog verder kunt ontwikkelen. Dat levert leervragen op, rondom veel van deze leervragen zijn leeractiviteiten ontwikkeld, deze vind je terug in de leerlijnen.

Heb je hulp nodig bij het bepalen van je leervragen of het opstellen van een teamplan? Neem dan contact op met leercentrum@zuidwester.org. Wij helpen je graag.

Maatwerk
Veel leeractiviteiten beginnen met het op maat maken van de leeractiviteit voor jouw team. Wanneer je je voor een leeractiviteit hebt aangemeld bij het Leercentrum nemen wij contact op voor een maatwerkgesprek. Zo zorgen we ervoor dat iedere leeractiviteit aansluit bij jullie dagelijkse praktijk en meteen toepasbaar is in het werk.