Home Leercentrum Workshop HBO deeltijd

Workshop HBO deeltijd

Hoe leer je met en van elkaar? Met die vraag je aan de slag tijdens deze workshop. Samen met collega’s die net als jij een deeltijd hbo opleiding volgen of hebben gevolgd, ga je op zoek naar jouw eigen manier om in de praktijk met en van elkaar te leren.

Met deze vaardigheden kun je eenvoudiger de kennis uit jouw hbo opleiding koppelen aan de leervragen en ondersteuningsbehoeften die je tegenkomt in de dagelijkse praktijk.

De workshop wordt gegeven met behulp van de beeldtafel die onder andere helpt om de dialoog op gang te brengen en waarmee je uiteindelijk jouw concrete doelen voor het leren met en van elkaar kunt vormgeven. 

Bedoeling (of waarom?) 

Hoe deel je de kennis van jouw hbo opleiding met de rest van je team of met de rest van Zuidwester? Tijdens deze workshop zoek je dat uit met collega’s die net als jij een deeltijd hbo opleiding volgen via Zuidwester, of hebben gevolgd.  

Verbinding 

Deze workshop past bij alle doelgroepen.

Beginsituatie 

Deze leeractiviteit is geschikt voor medewerkers die binnen Zuidwester werkzaam zijn en naast hun werk een deeltijd hbo-opleiding volgen. 

Leerdoelen (of resultaat) 

Aan het einde van deze leeractiviteit heb je het volgende geleerd: 

  • Je weet hoe je kunt leren met en van elkaar door middel van beeldend trainen. 
  • Je kunt het leren met en van elkaar toepassen in je eigen werk.
  • Je hebt je eigen concrete acties opgesteld waarmee je leren met en van elkaar op je eigen manier kunt vormgeven.   
Praktisch 

Locatie

De workshop vindt plaats op een leerlocatie. 

Tijdsduur en kosten

Deze leeractiviteit duurt 2 uur. De kosten voor de leeractiviteit vind je in de prijslijst. 

Bent u een externe klant? Neem dan contact leercentrum@zuidwester.org op met het Leercentrum voor meer informatie over de kosten van deze leeractiviteit.