Home Lekkers

Lekkers

Lekker eten bereiden en mensen bedienen, dat is wat we vooral doen bij Lekkers. We hebben een gloednieuw restaurant waar we koffie en thee zetten voor onze gasten, we bereiden de lunch, koken soep en persen verse sinaasappelsap. Heb jij een lekker recept? Dan is dat ook welkom.
Zoals het hoort in een restaurant, ruimen we ook de boodschappen op en maken we samen de keuken schoon.

Wat kun je op deze locatie doen? 
Schoonmaken, koken, meedenken over recepten, lunch verzorgen, bedienen, bestellingen verwerken en koffie en thee zetten. Dat kun je doen in ons eigen restaurant Lekkers of op locatie Careyn. Op dinsdag (9.00-14.00 uur) bereiden hier vier cliƫnten de lunch voor dementerende ouderen. Je helpt mee met tafels dekken, lunch bereiden, uitserveren, opruimen en je kletst met de ouderen. Je doet niet alles, maar kiest waar jij goed in bent.
Voor wie? 
Lekkers is er voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. De groep is gemengd en voor alle leeftijden. Lekkers is niet rolstoeltoegankelijk.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
Als je bij Lekkers werkt, ben je verantwoordelijk voor de lunch van de dagbestedingsgroepen in het gebouw en maak je op bestelling lunch voor onze gasten. Dat betekent dat iedereen hard werkt om alles op tijd klaar te hebben. Omdat er veel verschillende werkzaamheden zijn, kunnen we een taak zoeken die bij jou past. Werken bij Lekkers helpt je om je verantwoordelijkheid te nemen voor jouw taak en om je zelfstandigheid te vergroten.
Schoolstraat 14
3224 AM
Hellevoetsluis
Type dagbestedingslocatie 
Begeleid werken
Groepsgrootte 
4
Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Contact 

Zorgadvies
0187-898888