Home MZ-leerlingen nemen diploma in ontvangst

MZ-leerlingen nemen diploma in ontvangst

14/02/2019

Het zit erop voor 21 leerlingen van MZ-leerlingen van het Leercentrum van Zuidwester. Na tweeëneenhalf jaar hard werken en leren mochten zij op maandag 11 februari hun mbo-diploma Maatschappelijke Zorg Begeleider gehandicaptenzorg (niveau 3) of Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg (niveau 4) in ontvangst nemen. De groep bestond uit zowel nieuwe leerling-collega's als leerling-collega's die al langer binnen Zuidwester werkzaam zijn. Mooi om te zien hoe je zo van elkaar kunt leren! Naast dit verkorte leertraject waren er ook leerling-collega's die al een MZ-diploma niveau 3 in hun bezit hadden en in anderhalf jaar tijd hun niveau 4 diploma hebben behaald. Het feestelijke moment vond plaats in de dependance van het Leercentrum, gevestigd in het gebouw van de Exoduskerk te Sommelsdijk. Na de officiële uitreiking was er voor familie en andere belangstellenden gelegenheid totfeliciteren, onder het genot van een hapje en drankje.

Zuidwester biedt in samenwerking met opleidingscentrum Zadkine leerling-werknemers de mogelijkheid al werkend en lerend de landelijk erkende kwalificatie van Maatschappelijke Zorg te behalen in een verkort leertraject en op maat. Ben jij ook benieuwd naar wat het Leercentrum voor jou kan betekenen of ben je geïnteresseerd in een verkort leertraject? Neem dan snel contact met op met het Leercentrum of houd de website in de gaten voor de nieuwe leerling vacatures. Klik hier voor meer informatie over de opleidingsmogelijkheden. 

Het Leercentrum bedankt Ingrid Verweij- van Gorsel. Zij is het afgelopen halfjaar actief geweest als praktijkopleider bij het leercentrum. Bedankt voor de fijne samenwerking!