contact  medewerkers
 

Waardevol leven & Zinvol werk

Wij zijn er voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg vragen.

Nazomerfeest op Hernesseroord

Zaterdag 30 september is er van alles te beleven voor jong en oud tijdens het Nazomerfeest dat Zuidwester organiseert op het terrein Hernesseroord in Middelharnis. Het doel van het feest is om een leuke dag te organiseren voor cliënten van Zuidwester en omwonenden. Het Nazomerfeest is van 10.00 uur tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Tijdens het nazomerfeest op Hernesseroord is er een gezellige markt met diverse kramen en kan iedereen een kijkje nemen in de verschillende dagbestedingslocaties van Zuidwester. Om 11.00 uur en 14.30 uur wordt er een modeshow georganiseerd en om 11.30 uur en 17.00 uur is er een foute bingo, waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Gedurende de hele dag staan er stands waar je eten en drinken kunt kopen.

Voor de kinderen is er ook van alles te beleven. Zo is de kinderboerderij open, is er een springkussen en kunnen de kinderen geschminkt worden.

Tip: Volg ‘Nazomerfeest Hernesseroord’ op Facebook voor het laatste nieuws en het programma.