Home Nieuwe dagbesteding Rommerswalestraat Goes

Nieuwe dagbesteding Rommerswalestraat Goes

Dagbesteding 1c. Dat is de voorlopige naam van de nieuwe dagbestedingslocatie van Zuidwester in Goes. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe voorziening, in ons pand aan de Rommerswalestraat. Eind november gaan de deuren open, voor een bredere doelgroep dan gebruikelijk bij Zuidwester.

Onze collega’s Anneke Jeras, Talitha Ritsema en Lesley Huyzen, medewerkers dagbesteding, zijn erg enthousiast over de nieuwe locatie. “Deze ruimte stond al enige tijd leeg en krijgt een mooie nieuwe bestemming. Er zijn prachtige banken met kussens om te relaxen. Een mooie ruimte voor wellness, waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld handmassage en Shantala massage of nagels lakken. Een lange tafel van stoere houten planken en schildersezels, om creatief bezig te zijn met onder andere verf en klei. Ook is er een zogenaamde tovertafel en een verwarmde voelwand. Een veelzijdige ruimte dus!”

Doelgroepen
De activiteiten worden aangeboden aan verschillende doelgroepen. “Uiteraard zijn onze eigen cliënten van harte welkom. Maar je hoeft niet per se bij ons te wonen om gebruik te maken van deze faciliteiten.” vertellen Jeras, Ritsema en Huyzen. “De woensdagmiddagen zijn voor jongeren met een relevante indicatie. Men is welkom voor een dag of meerdere dagen. Maar in deze nieuwe, multifunctionele ruimte, kan men ook voor een dagdeel terecht. Kortom, er is veel mogelijk!”

Open dagen 
Binnenkort vinden er open dagen plaats, zodat een ieder de nieuwe dagbesteding kan komen bezichtigen. Deze zijn op dinsdag 21 en vrijdag 24 november, van 10.00 -15.00 uur. Eind november wordt met de ruimte gestart. “Er is nog ruimte voor nieuwe cliënten!” besluiten de Zuidwester-medewerkers.