Home Nieuwe website werkenbijzuidwester.nl is live!

Nieuwe website werkenbijzuidwester.nl is live!

22/09/2020

Onze nieuwe 'Werken bij' website is in de lucht. Speciaal voor het werven van nieuwe medewerkers is er nu de website www.werkenbijzuidwester.nl Met deze nieuwe website richten we ons ook op stagiair(e)s en vrijwilligers die in de zorg aan de slag willen. 

Werkzoekenden vinden op werkenbijzuidwester.nl alle actuele vacatures per werkgebied en aanvullende informatie over de verschillende functies. Daarnaast is solliciteren nu nog eenvoudiger met behulp van een 3-stappenplan. Met verhalen en ervaringen van medewerkers laten we zien hoe het echt is om te werken bij Zuidwester. Kijk ook zeker even naar de prachtige video op de homepage!

Leer Meer
Aan Betsy Kirindongo de eer om de nieuwe website officieel te lanceren. Betsy werkt al ruim 47 bij Zuidwester. “De organisatie is altijd in beweging. Wat ik zo fijn vindt aan werken bij Zuidwester is de mogelijkheid om te leren en jezelf te ontwikkelen. Zelf heb ik ook een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Ik kwam binnen als leerling verpleegkundige en ben vervolgens een aantal keer omgeschoold. Nu werk ik alweer jaren met plezier als salarisadministrateur.” Bekijk hier het filmpje