Home Ondertekening huurovereenkomst appartementencomplex Spijkenisse

Ondertekening huurovereenkomst appartementencomplex Spijkenisse

20/06/2019

De heer Piet de Visser, directeur E.B.M Middelburg B.V. (rechts op de foto) en de heer Hans Waardenburg, Raad van Bestuur Zuidwester, tekenden op donderdag 20 juni de huurovereenkomst voor het appartementencomplex aan de P.J. Bliekstraat in Spijkenisse. Het complex biedt woonruimte aan mensen met een verstandelijke beperking. Daarnaast is er op de begane grond ruimte voor dagbesteding. De verwachting is dat het complex in oktober bewoond gaat worden.

Toenemende vraag naar zelfstandige woonruimte
“Met deze nieuwe locatie spelen we in op de toenemende vraag naar zelfstandige woonruimte in Spijkenisse, waarbij begeleiding in nabijheid aanwezig is”, vertelt Waardenburg. “Daarnaast is het pand geschikt voor mensen met een beperking die willen samenwonen. Het appartementencomplex ligt op loopafstand van het metrostation en het centrum van Spijkenisse. Ideaal voor zowel de bewoners als onze medewerkers.”

Appartementen & dagbesteding in één complex
Het ontwerp van deze nieuwbouw is gemaakt door de Rotterdamse Arichect Adcom 2000. De Nederlandse Bouw Unie heeft het bouwkundig gerealiseerd. Het complex heeft 43 appartementen, waarvan drie tweepersoonsappartementen. Elk appartement heeft een woonkamer met keukenblokje, een slaapkamer en een badkamer. Op de begane grond is er ruimte voor dagbesteding. De huidige dagbestedingslocaties van Zuidwester in Spijkenisse, ’t Ambacht en het Raadhuis, verhuizen naar deze locatie.