Home Opening Kinderboerderij

Opening Kinderboerderij

Middelharnis – Op zaterdag 14 juni jl. vierde Hernesseroord feest! Het jaarlijkse zomerfeest werd gehouden, maar ook werd de nieuwe kinderboerderij geopend. Wethouder de Jong verrichtte de officiële openingshandeling door een druk op de knop te geven. Er ontstond een mooi tafereel aan gekleurde linten in de bomen, naast de mooi versierde Kinderboerderij.

“De kinderboerderij is een plaats waar zorg en welzijn elkaar ontmoeten”, vertelde De Jong. Regiodirecteur Harry Bosma en voorzitter Adrie Krielaart van Stichting Kinderboerderij Middelharnis onthulden een bord aan het hoofdgebouw van de boerderij. “De kinderboerderij is een ontmoetingsplaats voor de bewoners van Hernesseroord en mensen op Goeree-Overflakkee. Voor leerlingen van het Edudelta College een mooie stageplaats om in de praktijk met dieren om te gaan, maar ook om onderhoud te plegen”, vertelt Adrie Krielaart.

De kinderboerderij is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00. Tussen 12:00 en 13:00 is de kinderboerderij gesloten. In het weekend is de kinderboerderij niet geopend. In de toekomst hoopt Zuidwester dat de kinderboerderij ook in het weekend geopend is. Krielaart benadrukte dat er genoeg werk te doen is op de boerderij. “Afhankelijk van de hoeveelheid vrijwilligers die beschikbaar is, kunnen we de openingsdagen verruimen”. Wie zich als vrijwilliger aan wil melden kan dat doen via het e-mailadres kinderboerderijmiddelharnis@zuidwester.org of telefonisch via nummer 0187-898648.

Klik hier voor een fotoimpressie.