Home Oranje Groep

Oranje Groep

De Oranje Groep is iets voor jou als je op zoek bent naar een dagbesteding in een kleine groep. Een groep waarin je samen activiteiten doet, maar ook alleen. Een groep waarin je actief bezig bent, maar niet te zware activiteiten doet.
 
Wat kun je op deze locatie doen? 
De dag begint bij ons altijd met koffiedrinken en een kringgesprek. Daarna hebben we verschillende activiteiten. We vullen iedere dag anders in. Je kunt dingen met de groep doen, of alleen. Denk aan kleuren, rekenen, schrijven, puzzelen, strijkkralen, knutselen, handwerken, acticom of fietsen op de hometrainer. Wat we samen doen is ook steeds anders. Soms bakken we iets lekkers, soms spelen we een balspel en andere keren zingen we samen. Daarnaast is het ook mogelijk mee te doen met het zwemmen, (rolstoel)dansen, bewegen, sporten en het huifbedrijden.
Voor wie? 
De Oranje Groep is bedoeld voor mensen die graag in een kleine groep activiteiten ondernemen met intensieve begeleiding. Als je aan een tafel kunt zitten, kun je meedoen aan onze activiteiten. Indicatie VG 5 t/m VG 8.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
De Oranje Groep is een kleine groep, waardoor je intensief begeleid wordt. Daardoor kunnen we je goed helpen bij je activiteiten en kun jij ontdekken wat je allemaal kunt en leuk vindt.
Van Schendelstraat 9
3261 SJ
Oud-Beijerland
Type dagbestedingslocatie 
Begeleid werken
Beleving
Creatief
Belevingsgericht
Ontwikkelingsgericht
Groepsgrootte 
6
Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag
9.30-15.30 uur
Contact 
0186-645700 (algemeen telefoonnummer)