Home Paarse Groep

Paarse Groep

Ben je al wat ouder en zoek je een activiteit die bij jou past met mensen van dezelfde leeftijd? Dan past de Paarse Groep bij jou. We halen herinneringen op aan vroeger en gaan samen aan de slag met nieuwe activiteiten. 

Wat kun je op deze locatie doen? 
De Paarse Groep heeft een vast weekprogramma, waarbij iedere dag in het teken staat van een ander thema. Op maandag is het tijd voor muziek, op dinsdag bewegen, woensdag ontspanning, donderdag is een dag waarop je nieuwe dingen leert en vrijdag is onze verwen/snoezeldag.
Voor wie? 
De Paarse Groep is er voor mensen met verschillende indicaties. Het belangrijkst is dat je al wat ouder bent. Je hoeft niet meer per se te werken, maar wilt wel leuke activiteiten doen met anderen.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
De Paarse Groep is speciaal gericht op oudere mensen. Er is aandacht voor epilepsie, geestelijke gesteldheid en gerelateerde problematieken en lichamelijke beperking. We zorgen ervoor dat jij veilig je activiteiten kunt doen. We begrijpen je, accepteren, respecteren en waarderen je. We helpen je om te werken aan je zelfvertrouwen en zorgen ervoor dat je plezier houdt in je dagelijkse activiteiten.
Van Schendelstraat 9
3261 SJ
Oud-Beijerland
Type dagbestedingslocatie 
Beleving
Belevingsgericht
Structuurgericht
Ontwikkelingsgericht
Groepsgrootte 
8
Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag
9.30-15.30 uur
Contact 
0186-645700 (algemeen nummer)