Home Prachtige gift van Exodusgemeente aan dagbesteding Sfeer & Meer

Prachtige gift van Exodusgemeente aan dagbesteding Sfeer & Meer

21/01/2020

Op vrijdag 17 januari overhandigden Joke van Driel en Cobie van den Tol van de Exodusgemeente een cheque van €872,72 aan Jaqueline Höhle, cliënt van de dagbesteding Sfeer & Meer van Zuidwester. Het geld is bedoeld voor de aanschaf van een belevingstafel voor de cliënten van deze dagbestedingslocatie.

Joke: “Binnen onze Exodusgemeente is de afspraak dat de diaconie een deel van de opbrengst van de ‘Ontmoetingsdagen’ mag besteden aan een of meer goede doelen. Dit jaar was een van onze goede doelen de dagbesteding Sfeer & Meer van Zuidwester.”

Belevenistafel
De belevenistafel is moderne technologie in een verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafel die flexibel inzetbaar is in de verschillende ruimtes. Het blad van de tafel is een touchscreen, je kunt er met meerdere personen omheen zitten. “Wij hebben al een tijdje de wens om een belevenistafel aan te schaffen voor onze cliënten”, vertelt Marella, medewerker van Sfeer & Meer. “Zo kunnen onze cliënten kennismaken met materiaal van deze tijd en samen leren en spelen. We hebben nog niet voldoende geld om er één aan te schaffen, maar dankzij de gift van de Exodusgemeente zijn we al een eind op weg. We zijn hen dan ook enorm dankbaar.”