Home Servicewinkel 't Hoeckie

Servicewinkel 't Hoeckie

Ben je al wat ouder en zoek je een activiteit die past bij je leeftijd en waar je samenkomt met andere mensen van jouw leeftijd? Dan past servicewinkel ’t Hoeckie misschien bij jou. Bij ons werk je zelfstandig aan je taken en zorgen we voor een leuke dag.

Wat kun je op deze locatie doen? 
In de servicewinkel hebben we verschillende activiteiten, waardoor jij kunt doen wat bij je past. Er zijn lichte huishoudelijke taken, zoals opruimen en de ruimte schoon en netjes houden. Je kunt creatief bezig zijn, de telefoon opnemen of boodschappen doen. We bekijken samen met jou welke activiteit het best bij je past.
Voor wie? 
De servicewinkel is er voor iedereen die redelijk mobiel is, wil werken met de kwaliteiten die hij of zij heeft en eventueel nieuwe dingen wil leren. ’t Hoeckie is speciaal bedoeld voor jou als je wat ouder bent. Wat maakt servicewinkel ‘t Hoeckie bijzonder? De groep van deze dagbesteding is klein, waardoor er veel aandacht is voor jou. Bij de servicewinkel voer je daarnaast je taken zoveel mogelijk zelfstandig uit.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
De groep van deze dagbesteding is klein, waardoor er veel aandacht is voor jou. Bij de servicewinkel voer je daarnaast je taken zoveel mogelijk zelfstandig uit.
Koninginneplein 12
3261 AZ
Oud-Beijerland
Type dagbestedingslocatie 
Begeleid werken
Creatief
Ontwikkelingsgericht
Arbeidsgericht
Groepsgrootte 
5
Openingstijden 
 
Maandag t/m vrijdag
9.00-15.30 uur
Contact