Home Terugblik Congres; ‘40 jaar na Dennendal’

Terugblik Congres; ‘40 jaar na Dennendal’

Op vrijdag 31 oktober jl. organiseerde Zuidwester, samen met Arduin, de Hartekamp Groep, de JP. van den Bent Stichting en Esdégé-Reigersdaal het congres ’40 JAAR NA DENNNENDAL, blik op de toekomst’ in Media Plaza (Jaarbeurs) in Utrecht.

Na afloop van het Congres hebben veel deelnemers een korte digitale vragenlijst ingevuld. Deze reacties zijn door het congresbureau samengevat in een evaluatie rapport. In de evaluatie komt naar voren dat veel deelnemers tevreden waren over het programma en dat het congres ook heeft voldaan aan de verwachtingen die er van te voren bestonden. Het verkrijgen van informatie en het opdoen van inspiratie werden daarbij het hoogst gewaardeerd. Veel van de deelnemers waren vooral ook naar Utrecht gekomen om te kunnen netwerken. Door het volle programma en de ruime keuze van workshops, werd daar niet altijd voldoende tijd of ruimte voor gevonden. Het plenaire gedeelte, de presentatie van Gijs Wanders én de workshops die door cliënten en medewerkers van Zuidwester tijdens de dag werden aangeboden, werden door de deelnemers positief beoordeeld.

Wil je de samenvatting van de dag nog eens terug kijken? Dat kan via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=Q4wlBt6nfqQ.