Home Trainingshuis Rotterdam

Trainingshuis Rotterdam

Er zijn veel verschillende redenen waarom jij als jong volwassene behoefte hebt aan wonen in een trainingshuis. Misschien liep het thuis bij je ouders niet lekker. Of lukt het je niet lukt om je baan te behouden. Ook (psychische) problemen uit het verleden kunnen meespelen. Wat jouw reden ook is, Zuidwester helpt jou graag om je leven op orde te krijgen.

Trainingshuis Spinozaweg

Wonen in het trainingshuis aan de Spinozaweg in Rotterdam betekent dat je in een veilige omgeving kunt werken aan jezelf. Je woont in een studio met eigen keukent en badkamer en kunt gebruik maken van de sportruimte en gezamenlijke woonkamer.

Samen met de begeleiders ga je aan de slag om zelfstandig te leren wonen. De begeleiding is bovendien 24 uur per dag aanwezig. Met hen maak je ook persoonlijke afspraken over bezoek, voedingsgeld en thuiskomsttijden.

Behandeling

Hoewel de begeleiding, structuur en het werken aan je doelen heel belangrijk is, is er soms meer nodig om je leven op de rit te krijgen. Daarom bieden we jou zo nodig ook diverse behandelmogelijkheden. Zo kun je onder begeleiding van een behandelaar gebeurtenissen uit het verleden verwerken of leren omgaan met je eigen emoties. Ook kun je samen met de begeleiding werken aan het behouden van je baan of dagbesteding.

Zelfstandig begeleid wonen

Ben jij al toe aan de volgende stap en wil je zelfstandig begeleid wonen in Rotterdam? Bekijk dan ons aanbod van zelfstandige appartementen in Rotterdam, aan de Boezemkade en de Verboomstraat. De begeleiding is bij deze woningen minder aanwezig, maar ze ondersteunen je wel als je dit nodig hebt. Is Rotterdam je net wat te druk? Dan is dit gezellige appartementencomplex in Barendrecht wellicht iets voor jou.

Contact

Heb je vragen of wil je weten of je bij ons beschermd kunt wonen in Rotterdam? Neem dan gerust contact op. Samen bekijken we jouw mogelijkheden.

 

Ja
Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou