Home Vastgoed

Vastgoed

Bij Zuidwester vinden we goede, toekomstgerichte huisvesting essentieel voor het bieden van kwalitatief goede zorg- en dienstverlening. Daarom is er een nieuw Strategisch Vastgoedplan opgesteld. In dit plan staat beschreven wat Zuidwester in de toekomst nodig heeft, om bij ons goed te kunnen wonen en werken. Dit is gedaan op basis van de te verwachten ontwikkelingen als het gaat om cliëntpopulatie en de daarvoor noodzakelijke huisvesting. 

Heeft u naar aanleiding van de vlog nog vragen? Mail naar vastgoed@zuidwester.org

3 maart 2022
Vastgoed Krant 2 is uit. Lees snel verder

23 november 2021
Met cliënten praten over het Strategisch Vastgoedplan? Deze infograpic kan helpend zijn. 

29 juli 2021
Heeft u nog vragen over het Strategisch Vastgoedplan? Ervaringsdeskundige Bjorn vertelt erover in deze video.

20 mei 2021
Voor wie niet goed weet wat het Strategisch Vastgoedplan is en wat dit betekent. Ervaringsdeskundige Bjorn vertelt erover in deze video.

4 mei 2021
De eerste Vastgoed Krant is uit. Hierin leest u al het nieuws en de ontwikkelingen van het Strategisch Vastgoedplan. Wilt u weten wat er al bekend is over het plan? Klik hier om de krant te openen.

19 april 2021
Kick-off nieuw Strategisch Vastgoedplan

Wilt u meer weten over het plan en wat dit betekent voor onze cliënten en medewerkers? En bent u benieuwd naar de huidige status? Bestuurder Angélique Koevoets en Projectmanager Vastgoed Marina van der Linden vertellen erover in een vlog: Klik hier voor de video