contact  medewerkers
 

Waardevol leven & Zinvol werk

Wij zijn er voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, die met enige ondersteuning zelf hun weg in het leven kunnen vinden, of die dag en nacht volledige zorg vragen.

Veel aanloop tijdens beroepenmarkt in Middelharnis

Gisteravond, (6 februari 2018) stond Zuidwester in de Csg Prins Maurits school te Middelharnis op de beroepenmarkt. Leerlingen van mavo 2 en vmbo 2 klassen konden bij uiteenlopende stands informatie halen over opleidingen en bedrijven op Gemeente Goeree-Overflakkee, waaronder Zuidwester. We hebben enorm veel aanloop gehad van leerlingen en hun ouders. Onder andere de verhalen van ervaringsdeskundige Mark (die begeleiding krijgt van Zuidwester) werden goed ontvangen. 

Zuidwester is altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich inzetten in het kader van waardevol leven en zinvol werk. Investeren in de toekomst is daar één onderdeel van, vanavond hebben we daar met elkaar een mooie stap in gemaakt.
Maandag 12 februari staan we op de beroepenmarkt in de RGO te Middelharnis voor de havo en vwo leerlingen. Je bent van harte welkom!