Home Volwassenen NAH Activiteitencentrum

NAH Activiteitencentrum

Wanneer je hersenletsel oploopt, verandert je leven volledig. Je moet een nieuwe start maken en om leren gaan met je beperkingen. Ook moet je een manier vinden om je dag op een zinvolle manier te besteden. In ons activiteitencentrum DoorgaanZ in Spijkenisse helpen wij jou daarbij. Het is een veilige haven, waar je in contact komt met lotgenoten en waar je jezelf kunt zijn.

Medewerker dagbesteding bij DoorgaanZ. "Wij proberen de mensen bij DoorgaanZ vooral een veilige haven te bieden, waar ze zichzelf kunnen zijn, fouten mogen maken en in contact kunnen komen met lotgenoten. Door regelmaat te bieden, vaste tijden van koffie- en theedrinken, lunchpauze, activiteiten, zoals de kookgroep, crea, gespreksgroep en yoga, ervaren cliënten plezier en houvast. We laten iedereen in zijn of haar waarde en kijken met zorg en respect naar elkaar. Mensen met niet aangeboren hersenletsel en omgeving leven met een continu verlies. Het verlies gaat niet over en je hebt er elke dag mee te maken."

Wat doe je graag?
Bij DoorgaanZ kun je de dag creatief, actief of op een andere manier invullen. Denk aan yoga, deelnemen in een kookgroep of gespreksgroep, bewegen  op muziek, computeren, gezelschapsspelletjes, (duo-)fietsen, wandelen en creatieve activiteiten zoals houtbewerking en mozaïeken. Het aanbod is groot. De gevolgen van hersenletsel verschillen per persoon. Daarom ontvang je van ons ondersteuning op maat. De ondersteuning is altijd afgestemd op wat jij wilt en kunt. 

Openingstijden
DoorgaanZ is iedere werkdag geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur. 

Adres
DoorgaanZ
Anthonis van de Nootstraat 2
3201 BG Spijkenisse

Contact
0181-601 697 / doorgaanz@zuidwester.org

 

 

Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou

Inspirerende verhalen

"Een veilige haven waar ze zichzelf kunnen zijn"
Het verhaal van Michael Cliënt DoorgaanZ