Home Leer meer bij Zuidwester

Leer meer bij Zuidwester

 

Werken bij Zuidwester is leren bij Zuidwester. Elke dag zet jij je in voor onze cliënten met een verstandelijke beperking; je leert ze op eigen benen te staan, grenzen te verleggen en dromen te realiseren. Zo breng jij elke dag onze visie in de praktijk: waardevol leven en zinvol werk.

Continu ontwikkelen

Om je cliënten blijvend te kunnen ondersteunen en voorbereid te zijn op toekomstige veranderingen, vinden wij het belangrijk dat jij ook blijft leren. Er zijn veel werkgevers die ‘goede ontwikkelingsmogelijkheden’ bieden, maar bij Zuidwester zien we leren als een vanzelfsprekende activiteit die hoort bij een (zorg)professional. We hebben dan ook ons eigen Leercentrum opgezet en zijn een erkend leerbedrijf.

Pas jij bij Zuidwester?

Bij Zuidwester staan we altijd open voor leergierige mensen met een hart voor de zorg. Medewerkers die eigenheid combineren met gastvrijheid en altijd erop gericht zijn om samen met anderen het verschil te maken. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures.

Eigenheid Ben jij authentiek, echt, origineel?
Gastvrij Heb jij aandacht voor een ander en ben je warm, hartelijk en oprecht?
Samen Wil jij graag samen met anderen het verschil maken?
 

Nieuwsgierig?
Ben je benieuwd hoe het is om bij Zuidwester te werken? De ervaringsverhalen geven een tipje van de sluier. Lees ook eens onze 'besturingsfilosofie en managementmodel', daarin staat vanuit welk perspectief we hebben gekeken naar de inrichting en besturing van Zuidwester.

Wil je een vrijblijvend gesprek met ons of een keertje op de koffie komen? Bel ons dan op (0187) 898 888 of stuur een mailtje naar recruitment@zuidwester.org.

Ga naar vacatures

Wij komen graag in
contact met jou
Hoofdlocatie Zuidwester
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis

info@zuidwester.org
0187 - 898888
*Bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 18:00.

Postadres Zuidwester
Postbus 16
3240 AA Middelharnis
Wij komen graag in contact met jou