Solliciteren

Je hebt besloten om bij Zuidwester te solliciteren en je vraagt je af hoe dit in z’n werk gaat. Via welk kanaal je onze vacature ook bent tegengekomen, we verwijzen je altijd door naar de knop 'Solliciteren' die in de vacature op onze website staat. 

 

Zodra je op deze knop hebt geklikt, verschijnt er een invulformulier, waarin we je vragen om je persoonlijke gegevens in te vullen. Daarnaast kun je jouw motivatie en CV uploaden.

Daarnaast kun je jezelf ook registreren in ons recruitmentsysteem. Zo worden jouw gegevens opgeslagen, zodat je in de toekomst heel gemakkelijk op andere vacatures kunt solliciteren.
Je vindt hier ook meer informatie over ons privacybeleid met betrekking tot jouw sollicitatiegegevens. 

Na het invullen van jouw gegevens en uploaden van jouw documenten rond je het proces van online solliciteren af. Je ontvangt direct per e-mail een automatisch gegenereerde bevestiging van je sollicitatie.

Let op! We horen vaker dat onze automatisch gegenereerde berichten in de spambox terechtkomen. Als je te lang niets van ons hoort, controleer dan ook even je spambox!
Ervaar je problemen met het formulier? Neem dan contact op met onze Personeelsadministratie via telefoonnummer 0187-898888 of personeelsadministratie@zuidwester.org.


Sollicitatietips
Kun je nog sollicitatietips gebruiken? Kijk dan eens op de volgende websites: