Home Werken bij

Werken bij

Al onze medewerkers – ongeveer 2000 – zijn breed geschoold en gemotiveerd. Samen met de vele enthousiaste vrijwilligers bieden zij wat onze cliënten nodig hebben en leveren zij een bijdrage aan een waardevol leven en zinvol werk voor onze cliënten. Onze cliëntgerichte ondersteuning vraagt om medewerkers die meedenken, kunnen veranderen en zich willen ontwikkelen.

Leercentrum Zuidwester

Zuidwester beschikt over een Leercentrum met een breed aanbod van leermogelijkheden voor medewerkers, cliënten, vrijwilligers en mantelzorgers. We bieden ook mogelijkheden voor stageplaatsen voor MBO, HBO en WO opleidingen. In samenwerking met ROC Zadkine bieden wij de MBO-beroepsopleidingen Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4 (MMZ4)  en Maatschappelijke Zorg niveau 3 (MZ3) aan. Jaarlijks wordt aan de hand van de behoefte aan nieuwe instroom van medewerkers bepaald of de opleiding van start gaat.

Stageaanvraag

Voor een stageaanvraag kun je het formulier stageaanvraag invullen.

Contact

Voor vragen over het opleidingsaanbod kan contact worden opgenomen met het Leercentrum via leercentrum@zuidwester.org of 0187-898790.

Voor vragen over vacatures en solliciteren kan contact opgenomen worden met de afdeling P&O via p&o@zuidwester.org 0187-898888.