Home Werksteunpunt

Werksteunpunt

Weet jij nog niet precies welke dagbesteding je wilt gaan doen of wil je misschien betaald werk gaan doen? Kom dan naar Steunpunt Werk. Samen met jou zetten we je wensen op een rijtje, kijken we wat je eventueel nog moet leren en zoeken we een passende werkplek voor je. 
 
Wat kun je op deze locatie doen? 
Bij Steunpunt Werk zoeken we naar werk dat bij jou past. Op dit moment zijn er mensen die bomen en planten verzorgen. Er zijn deelnemers die in de zorg werken en er werken mensen in een kringloopwinkel. Als er iets anders is dat beter bij jou past, gaan we daar naar op zoek.
Voor wie? 
Steunpunt Werk is er voor jongvolwassenen en volwassen die werk zoeken of een dagbesteding waarin ze zich kunnen ontwikkelen. Indicatie: WLZ, WMO. Financiering via ZIN en PGB.
Wat maakt deze locatie bijzonder? 
Bij Steunpunt Werk staat van tevoren nog niet vast welk werk je gaat doen. We zoeken in een paar weken uit welk werk bij jou past en leren je eventueel nieuwe dingen die je moet weten voor je nieuwe werk. Steunpunt Werk is daarom geschikt als je nog niet precies weet welk werk je wilt doen.
Sportlaan 77
3078 WR
Rotterdam
Type dagbestedingslocatie 
Begeleid werken
Groen en dieren
Ontwikkelingsgericht
Arbeidsgericht
Groepsgrootte 
5
Openingstijden 
Maandag t/m donderdag
 
Contact