Home Begeleid wonen Voorstraat 60

image_nodes

image_nodes_first

 

Voorstraat 60

Spijkenisse


 
Beschikbare woonlocaties: 
2

Algemene informatie
Voorstraat 60 is een groepswoning, maar heeft ook één appartement. Er wonen negen cliënten die allemaal een eigen slaapkamer hebben. De woonkamer, keuken, badkamers en toiletten worden gedeeld.  Het is belangrijk dat de cliënten onderling aansluiting vinden, er wordt veel waarde gehecht aan saamhorigheid.

De woning is een voormalige dokterswoning, die is uitgebouwd en gerenoveerd. Dit zorgt ervoor dat de woning karakter heeft, geen enkele kamer is qua afmeting of indeling gelijk. Van de cliënten wordt verwacht dat zij vrij zelfstandig zijn. De woning heeft één rolstoeltoegankelijke kamer, echter is het betreden van de tuin niet mogelijk. De begeleiding is coachend. Van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 15.30 uur is er geen begeleiding aanwezig. Wel kan er contact gezocht worden met een achterwacht. Iedere nacht is er een slaapdienst aanwezig.

Woonomgeving
De woning ligt middenin het centrum van Spijkenisse. Er zijn diverse dagbestedingslocaties op loopafstand. De supermarkt, kerk en scholen zijn allemaal op 500 meter afstand te vinden.

Contact
Stuur een e-mail info@zuidwester.org
Eigenschappen
Hoe wil je wonen?  
Groepswoning
Welke begeleiding heb je nodig? 
Begeleiding op afroep
Wat zijn je wensen? 
Rolstoelvriendelijk
In welke omgeving wil je wonen? 
In het centrum
Waar wil je dichtbij wonen? 
Openbaar vervoer
Winkels