Home Www.zuidwester.org Werken Bij Zuidwester Leren En Ontwikkelen Kennis & Cultuur dagen

Kennis & Cultuur dagen

De wereld van de zorg is in beweging en dat brengt continu uitdagingen met zich mee. Hoe blijf je dan toch goed voor je personeel zorgen? Door met hen in contact te blijven is het antwoord, maar hoe doe je dat met ruim 1.800 medewerkers? Zuidwester organiseert ieder jaar voor alle medewerkers Kennis & Cultuur dagen met als doel ontmoeten, inspireren, verbinden en van elkaar leren. 

Thema’s Kennis & Cultuur

Ieder jaar heeft een eigen thema. Door middel van een creatieve en inspirerende opening, maken medewerkers kennis met dit onderwerp. De workshops die georganiseerd worden op die dag passen bij dit thema en kiezen medewerkers zelf. Leuk weetje: medewerkers van Zuidwester ontwikkelen én geven de workshops zelf. Een enkele keer wordt iemand van buiten ingehuurd om een workshop te geven. 

Ontmoeten, inspireren en leren

Het doel van de Kennis & Cultuur dagen is ontmoeting, inspireren en van elkaar leren. Een medewerker zei zo mooi: “Er zijn zoveel goede ideeën, waar je helemaal niets vanaf weet, die tijdens de Kennis & Cultuurdagen aan bod komen”. Onderstaande korte film geeft een goed beeld van een Kennis & Cultuur dag bij Zuidwester.