Home Zelfstandig wonen in De Henry te Goes

Zelfstandig wonen in De Henry te Goes

24/04/2019

Ongeveer vijftien (toekomstige) omwonenden van nieuwbouwcomplex De Henry bezochten de onlangs gehouden inloopbijeenkomst. Hier kon men kennisnemen van de voortgang van de nieuwbouw, de nieuwe buren in de Evertsenstraat en de ondersteunende rol die Zuidwester heeft. Wooncorporatie RWS, aannemer Marsaki en Zuidwester organiseerden deze bijeenkomst in restaurant D’n Herberg, op de begane grond van het Zeeuwse regiokantoor van Zuidwester, aan de Rommerswalestraat in Goes. 

Ook de PZC toonde interesse in deze ontwikkeling in Goes-West.

Keuringsdienst van Waren

Tot enkele jaren geleden stond op de hoek van de J.P. Coenstraat en de Evertsenstraat het pand van de voormalige Keuringsdienst van Waren. Deze functie had het gebouw al een tijd niet meer. In 2017 is het pand gesloopt.

Op de locatie ontwikkelt woningcorporatie RWS twee appartementencomplexen. Eén met 18 koopappartementen (De Hoorn) en één met 20 huurappartementen (De Henry). RWS ontwikkelt de huurappartementen in overleg met Zuidwester, zodat deze geschikt worden gemaakt voor cliënten die daar zelfstandig kunnen wonen, met enige ondersteuning.