Home Zuidwester op Dare2Care festival

Zuidwester op Dare2Care festival

28/02/2019

Waarom werken in zorg en welzijn zo leuk is? Ontdek het op 13 maart tijdens het Dare2Care festival in de Grote Kerk in Goes. Geen standaard kraampjes maar leuke activiteiten om kennis te maken met de sector. Ook Zuidwester neemt deel aan het festival met activiteiten rondom food en aangepast sport & spel. De dag wordt afgesloten met een spetterend optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten.

Op deze dag laten 26 organisaties aan de bezoekers zien waarom werken in zorg en welzijn zo leuk is, middels diverse activiteiten. Denk aan een experience-ruimte van het ADRZ, de zorg ervaren met een VR-bril of ouderdomspak, een kijkje nemen in een ambulance en dansen in een Silent Disco. Het festival wordt afgesloten met een optreden van de Zeeuwse hiphopband de Hobbyisten vanaf 18.30 uur. Samen met de andere zorg- en welzijnsorganisaties, Scalda en de HZ gaat Zuidwester er een mooie dag van maken. Ook het UWV en het Leerwerkloket zullen aanwezig zijn met een bijpassende activiteit. 

Voor meer info zie: https://bit.ly/2GON4uJ?utm_source=facebook

Ontdek zorg & welzijn op het Dare2Care festival op 13 maart van 13.00 - 19.30 u in de Grote Kerk in Goes. Misschien raad jij 'Het Geluid van de Zorg' en win jij de jackpot!